Utohatas banner Filmecske.hu

színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 92 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

A megtörtént eseményeken alapuló történetben két vadidegen élete elkerülhetetlenül összefonódik egy tragikus repülőgép-szerencsétlenséget követően. Az építőipari munkás, Roman Melnik már nagyon várja, hogy felesége és várandós lánya hazaérkezzen Kijevből. A reptéren azonban a lehető legszörnyűbb hírt kapja: egy szerencsétlen baleset miatt a gép összeütközött egy másikkal és lezuhant. A végzetes hibát elkövető légiirányító, Jake élete szintén összeomlik: házassága válságba kerül, a fenyegetések miatt új nevet kénytelen felvenni és más államba költözni. Roman azonban nem tud megnyugvást találni... és a mérhetetlen gyász hamarosan egy teljesen új érzésnek adja át a helyét: a bosszúszomjtól fűtött haragnak. 
Arnold Schwarzenegger, aki kormányzói kitérője után újra aktívan filmez, ezúttal egy független produkcióként készült, igaz történeten alapuló filmdráma főszerepében tűnik fel a mozivásznon. A 2002-ben a Boden-i tó fölött történt légikatasztrófa tragikus eseményeit és nem kevésbé megrázó következményeit feldolgozó film Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú, Noé) produceri keze alatt készült.

Roman
Arnold SchwarzeneggerGáti Oszkár
Christina
Maggie GraceBogdányi Titanilla
Jake Bonaos
Scoot McNairyRajkai Zoltán
Robert
Martin DonovanKőszegi Ákos
John Gullick
Kevin ZegersMarkovics Tamás
Matt
Glenn MorshowerBarbinek Péter
Tessa
Hannah WareErdős Borcsa
Eve Sander
Mariana KlavenoPeller Mariann
Saab
Mo McRaeKálid Artúr
  • Elliott Lester
  • Javier Gullón
  • Mark D. Todd
  • Pieter Vermeer
  • Darren AronofskyRandall EmmettScott Franklin
  • Nicholas Wayman-Harris

Tetszik ez a film, jól szórakoztál?
filmecske.hu facebook
Kövess minket a facebookon is!

  

Utóhatás

(Aftermath)

Film magyarul

csempefelirat

facebook white icon

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.