Felhasználási feltételek

  Jelen felhasználási feltételek, filmecske.hu portál (továbbiakban: Üzemeltető) és Ön (továbbiakban: Felhasználó) között létrejött szerződést, mely tartalma és elfogadása jelenti az ingyenes szolgáltatások (továbbiakban: szolgáltatás) igénybevételének feltételeit.

  A szerződés tartalmazza a weboldal használatával, igénybevételével kapcsolatos szabályokat! Az oldal használatával ön kijelenti, hogy elfogadta a felhasználási feltételeket.

  Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen szerződést bármikor, előzetes bejelentés nélkül szabadon módosíthassa. A továbbra is igénybe vett szolgáltatás az szerződés automatikus elfogadását jelenti.

  Műszaki követelmények:

  A felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a szolgáltatás használata egyéb hardver és szoftver eszközöket igényel(het), valamint hogy az említett hardverre és szoftverre vonatkozóan a felhasználó saját felelősségére jár el.

  A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. A szolgáltató kizár minden felelősséget, amely a weboldal letöltéséből, esetleges hibájából, illetve az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be.

  A szolgáltató nem garantálja, a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes hozzáférését. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a szolgáltató kizárja.

  Továbbá nem vonható felelősségre a szolgáltatás elérhetetlenségért sem, mivel ezek a tartalmak, nem az Üzemeltető szerverein találhatók, így azok folytonos elérését nem tudjuk biztosítani.

facebook white icon

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.