Jumanji Var a dzsungel banner

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 119 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket - de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge "elveszti teste felső ötven centijét", cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan). 
Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak. 

Spencer
Dwayne JohnsonAlex Wolff
Martha
Karen GillanMorgan Turner
Fridge
Kevin HartSer'Darius William Blain
Bethany
Jack BlackMadison Iseman
Alex
Nick Jonas
Van Pelt
Bobby Cannavale
Nigel
Rhys Darby
  • Jake Kasdan
  • Gyula Pados
  • Henry Jackman
  • William TeitlerMatthew TolmachTed Field
  • Steve EdwardsMark Helfrich

Tetszik ez a film, jól szórakoztál?
filmecske.hu facebook
Kövess minket a facebookon is!

  

Jumanji: Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle)

Film magyarul

csempefelirat

facebook white icon

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.