tomb raider banner Filmecske.hu

színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 118 perc, 2018 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel való folytonos szembesítés dacára Lara elindul, hogy egyszer s mindenkorra megoldja az apja halálát övező rejtélyt.
Hátrahagyva addigi életét, Lara apja utolsó ismert tartózkodási helyét veszi célba: egy mesebeli sírkamrát, ami egy legendás szigeten, valahol Japán mellett található. Küldetésével nagy fába vágja a fejszéjét; már a sziget megközelítése is veszedelmes kalandot ígér. A tét nagyobb nem is lehetne Lara számára, aki a kedvezőtlen esélyekre fittyet hányva, éles eszére és tántoríthatatlanságára támaszkodva feszegeti tűrőképessége határait, útban az ismeretlen felé. 

Lara Croft
Alicia Vikander
Lord Richard Croft
Dominic West
Mathias Vogel
Walton Goggins
Lu Ren
Daniel Wu
Ana Miller
Kristin Scott Thomas
Sophie
Hannah John-Kamen
  • Roar Uthaug
  • George Richmond
  • Junkie XL
  • Gary BarberGraham King
  • Stuart Baird

Tetszik ez a film, jól szórakoztál?
filmecske.hu facebook
Kövess minket a facebookon is!

  

Tomb Raider (2018)

Film magyarul

csempefelirat

facebook white icon

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.